7. Litteratur

Goldstein, Martin & Cialdini: “Yes! 50 scientifically proven ways to be persuasive”, Free Press 2010

Edvard Munch Angst/Anxiety, (udstillingskatalog), 2012, ARoS Aarhus Kunstmuseum, forfattere og fotografer, ansvarshavende redaktør Jens Erik Sørensen.

Design: Steve Krug: “Don’t make me think”, Second Edition, New Riders 2006

Analysegreb i diskursanalyse, Ejvind Hansen – http://argument.mediajungle.dk/2012/08/31/analysegreb-i-diskursanalyse/

www.Mashable.com

www.AllFacebook.com

 

Relevans af materialet:

Don’t make me think var ikke den mest relevante bog for os at fordybe os i. Da vi ikke selv har skullet sætte en side op, hvor vi skulle præsentere vores historier. Men vi har brugt flere af dens pointer i opbygningen af vores researchsite, som gerne skulle være let at overskue og let at finde rundt på. Og vi har også brugt dens hovedpointe i forhold til vores opdateringer, som vi har søgt at gøre så let forståelige som muligt, lige som vi i den sidste fase af forløbet har gjort, hvad vi kunne for, at folk ikke skulle trykke på “læs mere” for at få hele posten med.

Yes! 50 scientifically proven ways to be persuasive, har været meget brugbar, selvom den har flere af de samme pointer, som er de samme som Hans Tosti fra KOMFO havde. Dem har vi også brugt. Vi har gennem vores arbejde med Facebook-brugere også oplevet, hvordan man gerne vil sættes i forbindelse med en succes og derfor indførte vi også i en periode “ugens tal”, der simpelt fortalte, at det gik godt på ARoS.

Ejvind Hansens begreber til diskursanalyse har været meget brugbare i analysearbejdet.

Kataloget til Munch udstillingen har vi brugt meget, da den har været vores støtte, når man lige skulle lave en hurtig post med et citat, og så har vi brugt den til at komme ind under huden på Munch, så vi også havde en stor viden om Munch. Denne viden har vi brugt i vores ideudvikling, i vores interviews med kunstfaglige osv.

Skriv en kommentar

Du kan anvende følgende HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>